Hvordan arbejder jeg?

Start omkring noget dramatisk med meget hvidt - isfjeld, skrænt, hav, sart (30x40 cm)
600 kr uindrammet.
60 x 80 cm, via sort/hvid - akvarel - akryl
inspiration af foregående (&0 x 90 cm)

Jeg laver utroligt mange tegninger, oftest med blyant, grafit, viskelæder, stub m.fl.  Når jeg fanger noget ægte, ærligt  -lader jeg det enten stå der. ---- eller fremkalder  det langsomt, sart med akvarel, evt vekslende med blyant. Et mætningspunkt nåes og jeg giver fiksativ og gør billedet færdigt med akryl. 

Dette er en grovskitse. Selvfølgelig veksles der frem og tilbage mellem teknikker og materialer.

Nogle små udvælges til at blive store, og ændrer så ofte karakter.

Arbejder altid på mange tegninger, malerier ad gangen. det kan være det samme motiv der laves i serier, eller en bestemt genre  (små/ store/ tyre/ landskaber/ etc) Når et billede ikke råber længere går jeg til det næste. Alle billederne er hængt op på væggene i ateliet, eller spredt rundt på gulvet. Jeg tar dem en af gangen, arbejder på det til jeg ikke kan komme videre, tar det næste, det tredie, går evt tilbage til det første. sådan kommer jeg en flok malerier igennem over nogle dage, uger, måneder. Nogle bliver færdige på timer, de fleste på dage, nogle tar måneder, år eller bliver aldrig færdige.

Man skal træne sit hovede til at forstå dialogen mellem billede og skaber, så man ved når dialogen er nået til vejs ende. 

Målet er et stærkt og smukt billede, som taler til fantasien, må gerne give associationer, men ikke låse fast. Hvis et billede er ved at få noget for klart genkendeligt gør jeg vold på udtrykket. Billedet skal stå så følelsesmæsiigt, farvemæssigt, formmæssigt stærkt i udtrykket, som muligt og give lyst til fordybelse. 

Det kan larme meget, stille krav til sine omgivelser, insisterer på at være tilstede, vil noget, råber på opmærksomhed.

Mit ophold på Grønland med daglige timer med blyant, akvarel, begrænset farveskala og dramatiske motiver har muligvis flyttet mig. Lad os se hvad der sker de næste måneder. Jeg har kun været i atelieet en lille uge (5.okt.2015) efter at vi landede i DK

Parti malet i større strøg
Samme i mere detaljeret akvarel
--og så herhjemme i akryl

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.11 | 11:12

https://goo.gl/QRWm2D
https://goo.gl/TKWiSB
https://goo.gl/RU7R72
https://goo.gl/TCkbXN
https://goo.gl/kH28qV
https://goo.gl/ZJa5uw

...
18.11 | 11:11

https://goo.gl/SDHxss
https://goo.gl/Ck7KxF
https://goo.gl/QTkAs7

...
18.11 | 11:10

We Provide Best Packers And Movers Delhi List for Get Free Best Quotes, Compare Charges, HouseholdShifting Services @ http://packers-and-movers-delhi.in/

...
31.10 | 08:32

https://goo.gl/emMo71
https://goo.gl/G2XhTb
https://goo.gl/yJnwDp
https://goo.gl/Kc8NR1
https://goo.gl/zj6Npi
https://goo.gl/Q5RWhr

...
Du kan lide denne side